Tema: Apple iPad
View Single Post
Staro 01.05.2012., 21:41   #323
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor nathan Pregled postova
ok, dal je sada bitno s obzirom na tvoj prethodni post na koji sam ti odgovarao dal se to moze na ultrabooku ili to da si ti rekao da se nista profesionalno ne moze raditi na ipadu i da je to samo ukrasni dodatak i pokazatelj statusa?
Pitanje je bilo da li je ipad stvarno koristan i možda sam zaboravija napomenut - neznamjenjiv za određene stvarno praktične upotrebe u poslovnom svijetu, a ne teoretsko lamentiranje i potezanje kakvo vidimo u reklamama.

Očito da nije niti blizu zamjena za prijenosno računalo, pa zbog toga ne vidim smisao u takvom uređaju, ako sve stvari što može obaviti ipad može obaviti i kakav ultrabook, samo što onda moraš nositi dva uređaja, a ne jedan... kako to može biti praktično?

Nije ovo svojstveno samo ipadu, već i ostalim tabletima i smartphoneovima donekle - forsiraju se nekakva kvazi rješenja koja samo unazađuju ergonomiju i produktivnost da bi postigli cool faktor....

Nije da sam protiv ipada - to je super igračka, zgodno za gledanje neta i provjeravanje maila (dok god ne triba odgovarati na iste ), filmove na putu i Angry Birds, ali ovo glumatanje i guranje ipada kao zamjenom za računalo je u najmanju ruku smješno