View Single Post
Staro 01.05.2012., 21:26   #1442
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Dečki, koji je fon sad aktualan za nekih 200€ ili 1500kn. Nov, polovan kao nov, manje važno - glavno da šljaka.

Gledao malo jučer GSM Arenu i Tele2 ponudu i vidio telefone tipa Sony Neo V, Motorola Motolux, Samsunge Galaxy Ace nove (S7500 mislim da je model) i neki LG P970.

Manje mi je važno snimanje/gledanje HD videa, kao i najnovije bljeskalice za kameru i slično. Ekran oko 3,5"-4". Mobitel će biti više za SMS/pozive/Viber i korištenje mobilnog interneta te navigacija u prirodi, nego išta drugo. Meni svaki ekran dobro izgleda, tako da nije potrebno niti zahtjevati neke najjače modele.

Ovo sam gore gledao i to je novo u dućanu oko 1800-2000kn (ako ima), a po oglasnicima su tako nekako oko 200€. Iphone 4S imam i nažalost to nije za mene (osim što je zaključan na TELE2 mrežu), previše ograničenja stavlja na mene kao korisnika, besplatne aplikacije (a i neke koje se plaćaju) nisu upola kvalitetne kao na Androidu, JB zmrda telefon (a i jedino bih ga imao radi unlocka i SBSettings-a). Neki modovi se puno lakše i kvalitetnije stavljaju na telefon kao i unlockovi ako dođe potreba za tim. Windows 7.5 sam vidio u radu na Nokiji od kolege, ali tu je opet stvar manjka aplikacija. Znači samo Android mobiteli.

Huawei U8650 je sa Cyanogen ROM-om odličan, ali njega sam dao curi (misleći kako ću se ja bahatiti sa Iphone-om , a on mi sad u pravilu stoji u ladici jer nemam potrebe za njim) i u pravilu kod njega mi je samo smetalo to što ima malo interne memorije (~150MB) i malo RAM-a (256MB - što grafika Adreno 200 uzme). Ovi svi gore navedeni su sa 512MB i to je taman za jedan mobitel.

Ima neki stariji telefon koji sam previdio uz ove gore navedene ?