Citiraj:
Autor Mar
Mene zanima Lenovo Yoga, ne ovi Android i iOS poluproizvodi koji bez ikakve funkcionalnosti van email&net pregledavanja. 
|
Promaknuo mi je spomenuti Yogi, samo, zar je moguce da se datumski vuce jos od 2009?
Na temu, necu nista pricati na za ni protiv, buduci svatko zna svoje razloge kupovine ili ignoriranja. No zanimljive su mi
ovakve folirancije jer se ipak moraju bazirati na nekoj provjeri trzista. Sto znaci da "sloboda pokreta" i svemocni touch (na bilo kojem tabletu) ipak nije kod svih prepoznat kao zamjena (hvala bogu) za taktilnu mudrost tipkanog/kursor dodira.
Fascinantna je lakoca vjecnog rotiranja kupaca u izvlacenju jos koje dodatne lipe. Samo, ovdje se rotira i uvjerenje ukrug. Samodostatnost, odjednom, moze se predstaviti kao slicno pakiranje, no i dalje pretvarajuci se da to nije protetika, vec kori$ni dodatak
Sto god probao, svaki mi je drazi uz olovku nego "musanje" prstima. Olovka mi je jedini dodatak koji bih "dodatno" prilozio uz tablete. Dodatni arsenali pretvaranja u desktopiju, nemaju dalje smisla ako je netko primarno kupio tablet da mu sluzi kao tablet.