Citiraj:
Autor IcyTexx
Bravo majstore, odrezao si ostatak rečenice i izvadio dio iz konteksta.
(haha al ovo izležavanje u krevetu i tapkanje se može krivo protumačit)
Očito ga nosim dosta sa sobom i koristim vani i na faksu.
Hocu rec da je bas taj Transformer plasticna igrackica kojoj featureovi ne sljakaju i fali joj networking koji je, barem meni, potreban. A ne palim se na "mogucnosti pimpanja OSa i izgleda" i tih gluposti.
|
Stavio sam točkice
Gle "majstore", napisao sam svoje mišljenje. Ne moraš odmah skakati u obranu iPada. To je skupa, preskupa igračka, pogotovo za to za što ga ti i većina koristi. Čak i s onim što si dodao iza točkica a nisi baš dodao puno

Za manje novaca se dobije bolji uređaj kojem jedino fali 3G (mnogi kupe iPad bez toga), no u zamjenu pruža fleksibilnost korištenja u poslovne svrhe, može biti tablet i laptop, spojiti se na WLAN i od vlastitog mobitela ako si baš vani, dati izlaz na HDMI i VGA monitor (izuzetno bitno za poslovne ljude, barem je TF101 imao takav adapter), spojiti vanjsku tipkovnicu, miša, stick, hard disk... a ima i GPS
Znaš nekima tablet treba i za nešto korisno, zbog toga sam napisao da treba tek vidjeti kakvi će biti W8 tableti.
No u svakom slučaju sam pomalo fulao temu, moj prvi post bi bio primjereniji u temi o tabletima. S druge strane off topic je već ranije počeo.