Tema: Apple iPad
View Single Post
Staro 01.05.2012., 15:15   #314
Kiwi
Registered User
Moj komp

Kiwi's Avatar

Datum registracije: Feb 2012
Evo da se malo ubcim iz perspektive nekog to trenutno intenzivno traži i proučava što bi i kako bi. U potpunisti se slažem s kolegom nathanom. On koristi Apple stvarčice iz jednostzavnog razloga što si ih može priuštit. Kako kaže njemu je dovoljno 14 sati rada da zaradi za iPad. Ako se prebacimo na RH iPad košta nešto manje od prosječne RH plaće.

Kroz forum sam vidio da se ljudi prepucavaju koji bi tablet, pa bi ovaj pa bi onaj pa "imam buđet od 1200 kn što mogu kupit" Moje mišljenje je da su je tak nešto bespotrebno. Zašto? Činjenica je da se NIŠTA u svijetu tableta do sad ne može mjeriti s iPadom po kvaliteti i svemu ostalom. Jedno mu je Motorola XOOM blizu ali je ipak nešto lošije i dosta skuplja pa je zato na drugom mijestu. Plus tome što se je ne može nabaviti ni za bubreg. Čak je ni Tcom više nema. Sve ostalo je smeće. Ja sam kupio jedan Prestigiov tablet i mogu reć da mi je to najlošije potrošenih 1000 kuna u životu! Prestigio meni više neće prodat ni USB. Savjet svima klonite se Prestigia.

Za kraj, ukoliko namjeravate kupit tablet a nemate para, odustanite i čekajte bolja vremena jer trenutno tableti nisu rauvijeni dovoljno da za male pare dobijete dobar proizvod. Ukoliko imate para kupite iPad i budite sretni jer to je naj što možete dobiti. Ja znam da ću ga ja uskoro kupiti ja hoću. :-)

I ne nisam Apple fan i nemam ni jednu Appleovu stvarčicu za sad, ali one koje sam vidio i držao u rukamam mogu reć da su zakon. Isto tako i prema iskustvu drugih nema zamjerke.