Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 30.04.2012., 21:49   #1321
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Bukva Pregled postova
Kompletna zajednica NWa se ne slaže s tobom gdje upravo na takvom dopuštanju zilijon skillova u jednom liku su napravili tolku kompleksnost da se kompletan D2 i D1 zajedno mogu pokriti ušima.

Iskreno, nakona ovoliko čitanja kmečenja za stablom, nekako imam osjećaj da ću uzeti i napisati addon za D3 u kojem mogućnost tih stabala dajem. Jedino što mi treba je layout koji će ti zabraniti izabirati nešto ako izabereš nešto drugo.
Ograničiti ću ti i poglupiti igru al ćeš dobiti freaking stablo ako ti je do tog vražjeg stabla.

Sve su ti rekli kolege D1viry i klem.

Ako ti pod kompleksnost smatraš kompletni skill inventar koji češ dobiti, onda ti ni neznaš za dotični pojam.

Sve češ dobiti na pladnju, i ako nešto ne bude išlo sa jednom kombinacijom skillova samo češ prebaciti na drugi i nastaviti dalje.

Samo dok se sjetim dvojke kad sam na Hell Act I došao sa spellcaster/support Druidom pa sam niz prvog sela naletio na Fallen Shamana lightning enchanted i imune to magic koji me je u par sekundi natamburao k'o beba zvečku. Drugi puta sam dobro razmislio kako ću ga riješit i iz koje daljine, a dok nije pao prošlo je o-ho-ho.

Da ne pričam o nočnim morama sa raise/curse Necrom na Hell Act II kad naletiš na Scarabe koji su cold enchanted/imune to physical.

Nije se samo tako prebaciti na druge skillove i oplesti k'o Maksim po diviziji.
Što si imao-imao si i sa tim si morao prelaziti