20.04.2005., 23:36
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Originally posted by Ribic
Prije 3-4 godine bio sam vani s friendom u nekakvom baru i tako ločemo mi i nešto meljemo o nekim nebitnim stvarima, kad iznenada upada mom friendu neka ženska. Jadnica nije baš bila lijepa, stvarno je imala kombinaciju loše figure, izmiješane face i grdih problema s kožom. Uglavnom, ona nije tratila vrijeme nego se odmah upoznala s njim (ja sam stajao pored i gledao), i pitala ga da li je kojim slučajem samac, slobodan. Pogledao ju je, pa mene, pa opet nju - bilo mi je jasno što misli. Tip je zaista bio samac, ali mu je ženska bila dovoljno grda da je rekao da je zauzet, ali da mu ženska večeras nije mogla doći, pa je, kakti, "izašao sa svojim friendom". I ženska razočarano veli "šteta, jer si se baš dopao mojoj friendici iza mene koja te snima već cijelu večer, ali je ona sramežljiva pa me poslala pitati da li vas mogu upoznati". I okrene se, a kad ono iza nje turbo-genijalan komad, opako dobar. Ova "grda" joj se okrene i veli "sorry, Mirta, ali tip ti je zauzet", na što je komadina samo slegnula ramenima i rekla "šteta", i otišle su.
Friend je bio deprimiran valjda još 2 tjedna nakon toga, a kasnije te večeri je ispraznio svih 300 kuna na našu cugu da zaboravi ovaj incident...
|
a jooooojjj banane. ovo je fakat nes najbolje kaj vec dugo nisam cuo.
BTW 146 IQ.
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU
|
|
|