View Single Post
Staro 30.04.2012., 06:55   #509
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor anita2 Pregled postova
zwer, moram te ispraviti: ja bih dobar monitor, a ako je uz to još i bijeli, onda je to bingo. Uvijek sam radila na dobrim monitorima i na tome nikada ne štedim (naravno, koliko si već mogu priuštiti). A onak usput, to što je dobio reddot design award 2011, uopće me ne čudi. Pa ipak je bijeli.
Dell je po kvaliteti slike gotovo identican tom Fujitsu ekranu. Vjerojatno bi kad bi povukla prosjek svih karakteristika bili unutar 2-3% delte. Na kraju se svodi dal' ti stvarno vrijedi ta boja okvira tolike pare ili ne. Meni ne 120 piksela vise, inc vise i jeftinija cijena su big deal. Boja nije, bar sto se mene tice. (Bila bi da je rozi, ali onda bi iso tuc dizajnera koji ga je napravio )

Svi moji monitori bili su iz mid-high klase i kostali su 2-5x vise od prosjeka u to doba, tako da znam sto znaci raditi na kvalitetnom monitoru, i bome nisam stedio na njima (sto mozes vidjet pod Moj komp). Ali ono sto drugi potrose na okuliste kroz 3 godine, ja na monitor

Ja i dalje tvrdim da kupis 24" Dell za te pare, a ako te bas tako jako bude smetala boja, skupit cemo se nas par s threada o monitorima i je_eno ga ofarbat u metalik sivu za 400 kn!