Citiraj:
Autor anita2
zwer, moram te ispraviti: ja bih dobar monitor, a ako je uz to još i bijeli, onda je to bingo. Uvijek sam radila na dobrim monitorima i na tome nikada ne štedim (naravno, koliko si već mogu priuštiti). A onak usput, to što je dobio reddot design award 2011, uopće me ne čudi. Pa ipak je bijeli. 
|
Dell je po kvaliteti slike gotovo identican tom Fujitsu ekranu. Vjerojatno bi kad bi povukla prosjek svih karakteristika bili unutar 2-3% delte. Na kraju se svodi dal' ti stvarno vrijedi ta boja okvira tolike pare ili ne. Meni ne

120 piksela vise, inc vise i jeftinija cijena su big deal. Boja nije, bar sto se mene tice. (Bila bi da je rozi, ali onda bi iso tuc dizajnera koji ga je napravio

)
Svi moji monitori bili su iz mid-high klase i kostali su 2-5x vise od prosjeka u to doba, tako da znam sto znaci raditi na kvalitetnom monitoru, i bome nisam stedio na njima (sto mozes vidjet pod Moj komp). Ali ono sto drugi potrose na okuliste kroz 3 godine, ja na monitor
Ja i dalje tvrdim da kupis 24" Dell za te pare, a ako te bas tako jako bude smetala boja, skupit cemo se nas par s threada o monitorima i je_eno ga ofarbat u metalik sivu za 400 kn!