Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 30.04.2012., 00:31   #598
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Iole Logitechovi zvucnici sigurno nisu high-end... Nekoc sam i to iole mislio.
Iole.
Nemoj se truditi koristiti iole u rečenicama, ne ide ti baš. Koliko smo puta (mi, kao forumaši) raspravljali da su Z2300, Z5500 i slični modeli zvučnika high end zvučnici za konpjuktor? Moram ti boldati svaki dio svog posta da ga pročitaš kako treba? Daj se nemoj praviti pametan, imam te na piku još otkad si počeo srati oko applea da se isplati i da je mnogo bolji od ekvivalentnih PC i laptop konfiguracija, bez prihvaćanja argumentirane rasprave.

Citiraj:
Ne govorim o razlikama na Youtubeu nego o razlikama između 320bit MP3 i FLACa. Al dobro, bolje je ne ulazit u to jer stvarno ima ljudi koji čuju točnu čistu razliku, ima onih koji ne čuju, a ima onih kojima podvališ 160bit MP3 pod FLAC i kunu se svime da zvuči bolje od svega što su ikad čuli.
Je, a ja ti govorim da ima ljudi koji ne osjećaju razliku između toga dvoga, pa kako onda da osjete vršnu kvalitetu mp3ce i lossless codeca? Paralele su ti stran pojam. Ako ciljaš na placebo efekt odmah te mogu odvratiti od toga. Uspoređivao sam stotine pjesama u 320kbps i FLAC zapisu baš namjerno da eliminiram tu ljudsku psihološku manu.

Ako si mislio da je bolje ne ulaziti u to, zašto si mi počeo soliti pamet da razliku ne osjećam? Trpanje mene u koš sa onima koji imaju logitech 2.0 zvučnike za 70kn nema smisla

Citiraj:
Nisi mi skroz jasan, predložimo ti slušalice koje možeš nabavit za siću a bolje su od nekih koje koštaju 700+ kn, a ti kažeš da tebi moraju ličit na nešto i tražiš druge zbog izgleda koje će vjerojatno bit lošije od S4. Kolko čitam ovo šta pišeš, 3 puta si različite stvari reko.

Koje slušalice koštaju siću a bolje su od nekih za 700+? Klipsići? Prema stranim reviewima ima boljih unutar istog cjenovnog ranga. Svaki prijedlog sam dosad stavio na papir i pročitao reviewe, ako ti misliš da ću odabrati tvoj model samo zato jer imaš HiFi doma, varaš se

Dakle, da rezimiramo: Ako dajem 300+kn, slušalice == dobar zvuk * moraju dobro izgledati, valjda booleovu algebru razumiješ kad si tolko zatucan da ne kužiš da sam rekao dvije karakteristike koje sluške moraju zadovoljavati u tom cjenovnom rangu. Kad čovjek troši malo više love onda je sklon bit picajzla, kao što sam ja trenutno. Ne bih postavio pitanje koje slušalice preporučujete da mi nije stalo i do tvog mišljenja kao i do mišljenja svakog tko može bilo što predložiti s iskustvom.

Nadam se da si sad zadovoljan kad sam sve u jednoj rečenici sažeo, ako vidiš da je rečenica falična i dalje javi pa ćemo ti probat raščistiti nedoumice koje imaš.

I daj probaj ne bit onaj stereotipni ferovac koji misli da je stalno u pravu. Treći put da se kačim s tobom. Prvi put kad smo uživo pričali prije 5-6 godina rekoh sam sebi, klinac si, imaš para pa ćeš valjda jednog dana naučiti, raspravljali smo o monitorima ako me sjećanje služi. Nažalost, čini mi se da je sve gore po tom pitanju.

Nemoj se ljutit, nemam niš protiv tebe, ali tvoj je nastup očajan.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote