Ne znam tko iole osjetljiviji na spektar zvučne slike može ne osjetiti razliku između FLACa i MP3ce, 480p videa i HD videa na jutjubu i sličnih na high end zvučnicima za konpjuktor.
U krivu si ako misliš da će mi zvuk biti savršen sa mutavim sluškama za 100kn, a takve usporedbe da se na Z2300 i iole kvalitetnijim slušalicama ne mogu čuti razlike su samo mućko podjebavanje.
Ne tražim IEM za par tisuća novaca, tražim slušalice do oko 500kn, a svaki muzikoljubac će mi se s podsmijehom narugati da do te cifre ne mogu dobiti "kvalitetne" slušalice. Zato mogu dobiti kvalitetnije slušalice od onih koje se isporučuju sa mobitelima, walkmanima, mp3 playerima, raznim modelima skullcandya itd itd.
A ne mislim davati 300kn za slušalice koje su lijepe, a neuniforminm zvukom se ne mogu nositi sa nečim što sam platio duplo manje. Naročito me ne zanimaju one koje imaju slabu izolaciju, a tu u području do 300kn nemam što niti tražiti.
Grijeh je ako ti na puno kvalitetnijoj opremi rokaš CX 300 sluške jer su takve sluške smeće za rang opreme na kojoj slušaš glazbu.