Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 29.04.2012., 13:05   #1313
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Bukva Pregled postova
Kompletna zajednica NWa se ne slaže s tobom gdje upravo na takvom dopuštanju zilijon skillova u jednom liku su napravili tolku kompleksnost da se kompletan D2 i D1 zajedno mogu pokriti ušima.

Iskreno, nakona ovoliko čitanja kmečenja za stablom, nekako imam osjećaj da ću uzeti i napisati addon za D3 u kojem mogućnost tih stabala dajem. Jedino što mi treba je layout koji će ti zabraniti izabirati nešto ako izabereš nešto drugo.
Ograničiti ću ti i poglupiti igru al ćeš dobiti freaking stablo ako ti je do tog vražjeg stabla.

đizssss lajten ap . Kolko god ti mislio da je D3 ultra kompliciran i ima zilijon skilova ...jednostavniji je i ograničeniji od D2 . Svi sve skilove imaju i moš kad hoćeš koristit bilo koji skill. To je meni pojednostavljanje a ne D2 gdje sam bar malo glavom trebo mislit koji da build napravim i koje ću skillove moć koristit na hellu . D3 je praktiči automatiziran i niš ne trebaš radit već samo klikat . Pa sad ti reci koliko je to ograničavaćuje u odnosu na d2 gdje sam barem trebao promislit kud stavljam statove i kud stavljam skilllove
klem je offline   Reply With Quote