Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 29.04.2012., 12:56   #593
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Destroyer - Klipsch Image S4.
I nes mi nije jasno... Na kojoj opremi ti to cujes razliku izmedju 320bit MP3 i FLAC-a?

Nisam dugo slusao ziku na slusalice i uzeo neki dan svoje "stare" CX300II i ostao WTF koliko je bas PREizrazen a sve ostalo kroz filter. Ne znam dal se od godine dana stajanja mogu unistit i dat skroz drugaciji zvuk... Imao sam i prvu verziju tih sluski.
EDIT: ostavio sam ih da sviraju na najjacem 5 min i sad je bolje.
Razliku možeš osjetiti na iole kvalitetnijoj potrošačkoj elektronici, naročito na malo kvalitetnijim slušalicama. Toplina i prostornost zvuka su dvije karakteristike koje bez pardona možeš razlikovati. Slušalice koje sam imao/Z2300 + audigy sb0090; i na mobu se osjeti bez problema.

Zato i tražim nešto oko 500kn max, jednostavno više kvalitetan zvuk ne mogu na tome razaznati. Tim više što niti nemam audigy karticu, samo integrušu.

Za cijenu veću od 300kn od slušalica očekujem da će mi se i vizualno svidjeti, tako da klipić otpada

Moram provjeriti u svijetu medija kakve se slušalice sve nude jer mi nije svejedno naručivati izvana i riskirati za par stotina kuna.

EDIT: za CX300 kažu ljudi da ima prenaglašen bass, što su popravili u II modelu?

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 29.04.2012. u 13:07.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote