View Single Post
Staro 28.04.2012., 23:30   #11
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor The Pill Man Pregled postova
Najgore je što jesam, ali prodavači uglavnom te mašine nemaju na lageru pa ne mogu sami pogledat, a kad naručiš (i platiš 10-15% garancije) gotovo je.
Ma gdje to kupuješ? Kakve garancije i plaćanja?!?

Citiraj:
Na njihovim stranicama se to nigdje ne spominje u specifikacijama. Točnije i ne može kad mijenjaju od serije do serije...
Naravno da mijenjaju, ali su svi vendori tu da ti pomognu. Kad sam ja bio zadužen za Dell jamstva u svojoj firmi distributeru Della nije bilo takvih problema jer je to normalan dio posla. Ali te mašine baš i nosu za fizičke osobe upravo iz razloga koji tebe muče, a što su s druge strane savršene stvari za firme.

Citiraj:
Nažalost taj dio nije bio u kućištu, zašto- ne znam. Ako je nabavljivo proslijedi mi link u HR.
Javi mi se na PM kad stigneš. I pošalji TAG number, opiši što točno fali.

Citiraj:
Što se pouzdanosti tiče, ta priča o brand pc-u više ne drži vodu. Naravno, ako će se složit mašina sa dijelovima nabavljivanim na kile onda je to druga priča.
Iznenadio bi se. Problem je u tome što u omjeru stopa kvarova i cijeni sve prevaže za brand. Nažalost su statistike porazne za složence, plus ako krene neka serijska geška...

Citiraj:
EDIT: moram provjerit jel uopće može normalna ATX ploča unutra (uATX barem) ili moram i kućište minjat?
Mislim da ćeš sve morati.