Citiraj:
Autor Rista
800kn vise za senzor svjetla? Ouch. Iskreno,
|
Za kvalitetan PVA/IPS i tisucu kuna bez razmisljanja. Ako nisi imao monitor s ugradjenim senzorom ili barem radio tjedan dana, nikakvo ti objasnjenje nece biti dostatno. Jednostavno vrijedi svake lipe.
Citiraj:
Autor Rista
Ionako se vecina tih problema odnosi na sami panel.
|
Ne znam koliko je kod nas Fujitsu prosirio garanciju na monitore i ostalu IT opremu, ali znam da je iz poslovne spustio i za obicne Laptope, besplatni dolazak i odvoz do servisa u sluzbi popravka/zamjene. U DE mislim da ide i za pro modele monitora, ali ne znam dal to ide i kod nas po novom. Puno manja serija i ima bolje sanse (za sad) doci iz prve potpuno bez potrebe za reklamacijom. Isti paneli, ponekad i ne znace istu sliku pa cak ni iste specifikacije u svemu. Prvenstveno isti paneli ponekad ne moraju imati jednako :
* Istu kvalitetu prikaza boje
* razlicita dubine crne boje na istim panelima u razlicitim imenima
* skaliranje/kontrast/lag/duhovitost...
* Kojekakve subjektivne dozivljaje pri gledanju zbog xy Over dr. Ivo, premazi i niz featurica
* povijesno govoreci, ponekad ni kutovi ni istom panelu nisu morali biti isti.
* kvaliteta izrade, kvaliteta popratne elektronike i razina kontrole nad istim panelom.
* od konekcije, atraktivnosti do kojecega moguceg za spomenuti.
Toliko puta ponavljano, na toliko foruma i jednakom broju rasprava. Mozda danas vise i nisu kod istih panela ogromne razlike u srednjoj klasi ali i dalje ih itekako moze biti. Uz Fujitsu idu dosta dobra iskustva kod reklamacije.