View Single Post
Staro 28.04.2012., 15:13   #22
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
ima ga već na digital download
sada samo još treba pričekati da se skine

edit

evo danas sam odigrao nekoliko sati
health tj blood se podiže sa potionima, ali piratskim potionima tj grog i rum , a ima biljaka i rationa koji polako pune health
sistem skillova je sličan Gothic-u, s time da sami punite Blades/Firearms (2 vrste pištolja, shotgun, Musket) /Toughness (health i armor) /Cunning (trikovi, krađa...) /Voodoo (herbalisam, magija)
prvi level to sa 1 na Blades košta 1000 XP, dalje 2000, onda 3000 itd, tako za sve ostale
a svaki od Blades/Firearms/Toughness/Cunning/Voodoo ima posebne skillove, npr parry, critical shot, doctor, sneak, curse
te skillove vas uče razni ljudi, svaki za pojedini dio i uvjet je određeni level na Blades/Firearms/Toughness/Cunning/Voodoo i naravno puno para

igra je dobra i za sad izigleda dosta duga jer drugi otok (početak je samo mali dio utvrde) ima dosta questova i gameplay-a za kojh 6 sati
btw, jedna jako dobra stvar je da ljudi koji su s vama ne mogu poginuti već samo padnu, te se dignu nakon borbe
preporučam da se od početka koncentrirate na mačeve ili pištolje te da ih dignete do 6 što je dosta za craftanje

igra je na easy dosta lagana da uz pomoć možete sve protivnike pobijediti na otoku osim možda jednog velikog ogra (nalazi se u jednoj špilji)

važno ali mali spoiler (tekst je bijeli)
na početku stavite prvih par bodova na cunning, bar do 4 i oslobodite lika koji se zove fargo (pronađete odjeću od Farga i odnesete do blacksmith Stone-a kod pirata koji vam da lockpick besplatno, zatim se vratite Fargu da vas nauči pickpocket za kojeg treba cunning 2 i lockpick za kojeg treba cunning 4
zašto je ovo važno ? zato jer ima puno zaključanih škrinja i vrata do kojih ja nisam mogao jer nisam oslobodio lika na vrijeme već sam sve bodove potrošio na ostale stvari sam današ počeo isponova igrati

Zadnje izmijenjeno od: Big Guy. 01.05.2012. u 00:42.
Big Guy je offline   Reply With Quote