View Single Post
Staro 27.04.2012., 21:21   #9233
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Pogledah sada:
Into The Blue (2005) - 5/10, avantura s okusom akcije, Paul Walker, Jessica Alba, ništa posebno, gledljivo

@Panoramix
That was my point, ništa više, ništa manje zbog čega sam se onako raspisao.
Svatko ima svoj ukus, žanr koji voli više ili manje, priču, radnju, poruku itd...

@Pamo
Peace, respect. Slažemo se da nam se način ocjenjivanja razlikuje i to poštujem. Meni je, okvirno: 1-2 negledati, 3-4 jedva gledljivo, 5 ništa posebno, gledljivo, neki standard, 6 pogledati, 7 zanimljivo, vrlo dobro, 8 vrlo dobro, 9 skoro pa vrhunski, 10 masterpiece

Ako se npr. nekom ne legne određeni film, jedino što čovjek može komentirati: Da, i meni je dobar ili vidiš meni nikako nije sjeo. Daljni komentari su iz šupljeg u prazno.

@Z-man
Meni je prvih 1h bilo jako zanimljivo, na kraju sam globalno htio dat 5, no zbog prvih 1h zbog kojih sam se ponadao da će biti vrlo dobar film i naspram ostalih "gluposti" koje su snimljene u zadnje vrijeme na tu temu, ova je od boljih pa je nekako presudila 6/10

IMDB Pitanje:
Da li, ako ste regani, da li Vam nestaju ocjene?
- Ja sam primjetio da su mi neke ocjene jednostavno nestale iz profila, a neke imaju krivu ocjenu i to brutalno krivu, a znam da nisam tako ocjenio film.
Konkretno što se friško sjećam. Film koji sam prevodio "Red Dog" sam ocjenio čim sam ga pogledao, a jučer kada sam ga ovdje predložio sam vidio da film nema ocjenu. Kao što rekoh, sjećam se unazad par mjeseci, pošto često kopam po IMDBu tražeći filmove koje bi pogledao, kako Vam IMDB stalno preporučuje filmove, te često kliknem na njih. Tako sam "n" puta skliknuo na film koji sam gledao i ocjenio još prije i onda vidim - nema ocjene.

Znaš ono, pa pomisliš, hm... možda nisam ocjenio, možda sam lud, ali sad sam već siguran da nisam lud Ima tko slična iskustva?

EDIT:1
Citiraj:
Autor bor1s Pregled postova
Pogledao takođe juče Cronicle. Film je dosta dobar mene malo podsjeća na Cloverfield.
Preporuka od mene za ljubitelje ovog žanra.
Pogledao danas Cronicle (2012) - 6-7/10, Zanimljiv jest, no po meni ne zaslužuje 7.4, kao što stoji na IMDBu, možda nekih 6.4-6.6. Opet mi je nekako nedorađen kraj.

EDIT2:
Pogledao Trade (2007) - 7/10, vrlo dobar film, za otmicu 13-ogodišnje sestre 17-ogodišnji brat krivi sebe. Otmičari iz Meksika pokušavaju istu prevesti preko granice u SAD te prodati kao sex roblje. Brat na vrijeme otkriva otmicu te kroz razne prepreke pokušava spasiti mlađu sestru.

Hoće li u tome uspjeti, pogledajte...

Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 29.04.2012. u 08:26.
Sa_Stilom je offline   Reply With Quote