View Single Post
Staro 27.04.2012., 19:48   #9229
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Ne raspravljamo o tome.
Raspravljamo o tome da imaš ogromne nedosljednosti između ocjene i opisa filma, tipa 6,7, ili 8, što bi meni bile visoke ocjene, i uvjetna preporuka ili gori opis filma, visoke ocjene za filmove koji su eto za raspravu o ukusima i niske ocjene za filmove koji su eto, yebiga, kultni, na račun godine kad je izašao, što je u najmanju ruku za plakat.
I na sve to složiš post koji ima više ocjena filmova u sebi nego ovaj koji reklamira svoj sajt ovuda.
Nemam naviku raspravljati o ukusima, svedem priču na sviđa mi se ili mi se ne sviđa.
I generalno se klonim ovakvog tipa ocjenjivanja filmova.
Ali iskreno, gore ocjenjivanje filmova od tvog nisam vidio, ni ovdje ni igdje drugdje.
I, taman da uslijede sankcije od vodstva foruma, nisam to mogao prešutiti.
A ti misli o mojoj reakciji što god hoćeš.
Jedini problem koji ja vidim što sve ovo nisam napisao onog trenutka kad sam vidio tvoj post.
O'ladi malo. Svi mi, koji ovdje ocjenjujemo pogledane filmove, imamo svoj osobni sud i želimo ga podijeliti s ostatkom ekipe. Možeš procijeniti iz više postova, kakav je profil i opći ukus onoga koji ocjenjuje, pa onda prihvatiti sugestije, pogledati ili produžiti dalje. Već je dovoljan trud stavljanje IMDB linkova.
Sve ostalo je nepotrebno,