View Single Post
Staro 27.04.2012., 19:08   #9228
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Pomo, shvaćaš li da raspravljamo o tome čiji je veći, odnosno da li je nebo ljepše kada je plavo ili krvavo pri zalasku Sunca.
Ne raspravljamo o tome.
Raspravljamo o tome da imaš ogromne nedosljednosti između ocjene i opisa filma, tipa 6,7, ili 8, što bi meni bile visoke ocjene, i uvjetna preporuka ili gori opis filma, visoke ocjene za filmove koji su eto za raspravu o ukusima i niske ocjene za filmove koji su eto, yebiga, kultni, na račun godine kad je izašao, što je u najmanju ruku za plakat.
I na sve to složiš post koji ima više ocjena filmova u sebi nego ovaj koji reklamira svoj sajt ovuda.
Nemam naviku raspravljati o ukusima, svedem priču na sviđa mi se ili mi se ne sviđa.
I generalno se klonim ovakvog tipa ocjenjivanja filmova.
Ali iskreno, gore ocjenjivanje filmova od tvog nisam vidio, ni ovdje ni igdje drugdje.
I, taman da uslijede sankcije od vodstva foruma, nisam to mogao prešutiti.
A ti misli o mojoj reakciji što god hoćeš.
Jedini problem koji ja vidim što sve ovo nisam napisao onog trenutka kad sam vidio tvoj post.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote