View Single Post
Staro 27.04.2012., 17:04   #9227
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Twelve Monkeys mi je bio za 4, ali sam mu dao 6 pošto je snimljen '95. Strašno kako su ljudi danas bezobzirni, te ako po njihovom mišljenju nešto ne valja, daju si za pravo kritizirati druge, takvi su često najpametniji i sole pamet svima. Upoznao sam takve koji imaju i 16g i 63g. Zaključio sam da im jedino mogu reći: "Yes, yes. Sretno."

Pomo, shvaćaš li da raspravljamo o tome čiji je veći, odnosno da li je nebo ljepše kada je plavo ili krvavo pri zalasku Sunca. Predlažem da sve svoje kritike upućene meni pošalješ meni direktno na PP, pa ćemo prodiskutirati o tome slažemo li se ili ćemo se složiti da se ne slažemo vezano za određenu temu, radije nego da radiš ovdje OffTopic i zamaraš druge svojim mišljenjem o meni. Hvala

Act of Valor (2012) - 7/10, izuzevši glumu, odlična akcija, ratni, preporuka

Iz filma:
Živi svoj život bez straha od smrti. Poštuj tuđe religije, jer ako ih poštuješ možeš očekivati da će poštovati i tvoju. Živi svoj život, unaprijeđuj svoj život. Uljepšaj sve u svom životu. Neka ti život bude dug. A kad dođe vrijeme za umrijeti, nemoj da ti srce bude puno straha od smrti, kao onima kojima dođe kraj, pa plaču i mole da još malo požive. Zapjevaj svoju smrtnu pjesmu i umri kao heroj.

Mad_Duke
Jest remek djelo, slažem se, no želim reći da se djelo ne mora svidjeti svakome, pa tako ni meni. Malo zvuči kontradiktorno, no... Film sam pogledao i doslovno zaboravio. Blade Runner mi je već 8-9/10. Neke filmove godine ne pregaze.

Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 27.04.2012. u 17:48.
Sa_Stilom je offline   Reply With Quote