View Single Post
Staro 26.04.2012., 21:08   #10
LudonjaST
Premium

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor Astral Pregled postova
Pozdrav,

Kupujem laptop za curu, zadnje 3 godine se muci na 10.1" acer aspire one d250 (1.4kg). Iako ona kaze da joj je ok, to je vise zato jer ne zeli bacit pare na novi.

Gledo sam 11.6" acer aspire one 722 za 2200kn, dual core, no bojim se da se i s time nece bas usrecit jer nije tolko veci, sta mislite? (1.5kg)

Laptop koristi za sve osim igrica (dakle office, mozilla, filmovi, muzika itd), bitno je da je sto laksi i prijenosan jer ga stalno nosi na faks i okolo. U tom pogledu je 10.1" super.

No ja razmisljam ipak vise o tome da joj bude zivot laksi pa da uzmem 13.3".

Po cijeni i po karakteristikama nekako mi je oko palo na Lenovo ThinkPad Edge E320 za 3360kn. (1.8kg)

Malo mi smeta sto je tezi no to je za ocekivat. Moram se raspitat o tocnim tezinama hard diska koji je unutra i o nekom 80GB SSD-u (jer to joj je dosta mjesta posto bi disk koji dobije sa laptopom koristio kao eksterni) Pa da se dodatno smanji tezina. Sta mislite o izboru, moze li se bolje za te novce, a da nije polovno?

Znaci dilema 11.6" ili 13.3" - iskustva? Rezolucije su iste na oba laptopa

I dilema, da li bas ti laptopi ili nesto deseto?
Gdje ti ovdje piše da trebaš pisati seminarski ili nešto slično!?
Tablet je upravo ono što pokriva zahtjeve u tvom prvom postu. Ostalo može pisati gdje god ali navedeno je da je primarno nošenje i internet, težina, itd. Griješim li!? :P
Uostalom, kupi joj što god. Malko ti je odgovor "ljutit". Ne znam zašto. Pitao si, mi odgovaramo. A jesi pitao djevojku što bi ona htjela??
LudonjaST je offline   Reply With Quote