View Single Post
Staro 26.04.2012., 01:37   #4857
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Odlična tekma, akcija na obje strane, gušt za gledat.
Kao što sam i napisao drugi gol reala i nedosuđeni penal i crveni za pepea, po tome je bayern teško pokraden, ajmo realovci di ste sad?
Točno se vidjelo danas na ovoj tekmi tko se stalno žali. Cijelo vrijeme se cvili kak ovi iz barce trče prema sucu a real nije niš bolji, mašu sa rukama, skaču oko suca, a bayern samo šuti i igra.
Baš me zanima koliko će ljudi sad ovo potvrdit, jer kad barca to radi ispišu se dvije stranice o tome

Ali nebitno, drago mi je što je bayern dobio, zaslužili su sa svojom igrom, a ne obranom

Ronaldo osim ona dva gola (zapravo jedan gol, drugi je penal) nije pokazao ništa, od slobodnjaka, imao ih je koliko hoće do same igre, jednom se spotaknuo na loptu a obranjeni penal mi je uljepšao večer.

Žao mi je kaj ola nije ušao, na kraju bi napravio dar mar u obrani sa svojom brzinom jer su od produžetaka svi teško hodali.

Amdo nemaš sreće, ne bum navijao za čelzi, a baš sam imao namjeru

Samo neka finale bude lijepo za gledat

A Mr. Perfect je stvarno svašta napravio ovu sezonu, umjesto kupa osvojio ligu

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline