Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 25.04.2012., 23:51   #1285
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
slazem se potpuno sa ekipom za ovo pojednostavljenje (usudio bih se reci poglupljenje treceg nastavka) no sa tim se moramo pomiriti....buduci da sam odrastao na diablo serijalu, meni je bio veliki šok i pri prelazu sa jedinice na dvojku i da budem iskren (pa makar me razapeli) jedinica mi je po atmosferi bila puno kvalitetnija od dvojke unatoc inferiornosti u odnosu na dvojku....

No to jednostavno ide tako i protiv toga se nemoze....pogledajte kaj su napravili od starcrafta, nakon 10 godina izađe jedna trećina kampanje, igra nema lan i dođe ko svetog Petra kajgana....ista priča i sa diablom....wow neću ni spominjati.....jednostavno se ide na masivnost jer to donosi pare....bolje imati 10 milijuna igrača koji skupljaju novčiće nego 3 milijuna igrača (dinosaura,a tu ubrajam i sebe) koji razmisljaju kak igraju...

Tako da sam se s time pomirio i sve mi se čini da će u ime starih dana i lijepih sjećanja pasti CE

p.s u jednoj temi mislim da su bili mobiteli jedan kolega me zamolio da nesto provjerim na svojem htc-u.Moj odgovor je bio citiram: Budem čim dođem doma..i zbog toga sam dobio warn za spamanje tako da mi se čini da je korisnick sa svojim tupljenjem (ili laprdanjem gluposti) jednog te istog u 100 linija vec odavno prešao granicu spama i trollanja......

NHF
Master_Hrc je offline   Reply With Quote