Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 25.04.2012., 23:49   #1284
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor KorisNick Pregled postova
Da zagovornik sam igre(možda bi tebe trebo pitat za dozvolu da budem njen zagovornik?), a ti panjino valjda imaš ovdje eksluzivno pravo davat komentare ili šta?
Da. I opet da. Si se našo uvrijeđen, buci buci bu?

Komotno bi mogao svoj prvi post o diablu3 iskopirat i ispod svakog quotea kojeg pišeš zalijepiti, jer ponavljaš jedne te iste stvari. Ne znam otkud imaš vremena toliko piskarati. Odi farmat betu radije da vidiš koliko rare itema različitih možeš skupiti. Javi se kad ti se počnu itemi duplat.

Citiraj:
Autor Bishop Pregled postova
Niste fer prema korisnicku, sorry, svi imaju pravo na misljenje. Momak je entuzijastican oko igre, njemu je super i zeli svima dokazat da je igra stvarno super (sto ne mora bit svima), al to ne znaci da morate ukljucit svoje cinicne ganglije i srat po liku i secirat svaku rijec koju kaze, jer se veseli. Jebote, barem netko jedva ceka nesto, ja mu zapravo zavidim. I zelim da mu igra bude sve sto si zeli.
Naravno, al da mi buraz stalno tepe jedno te isto lupio bi ga. Ovako mi se čini da svaki njegov post veliča igru, a ništa korisno nije iz njega iznjedrilo, iako zapravo kontempliramo u istom smjeru (D3 će biti awesome).

To nije entuzijazam, to je po meni trollanje. Ne sumnjam da se svi slažu da barem hoda po tankoj granici.

Kako on ima pravo na mišljenje, tako imam i ja, a znam da sam jedan od onih koji misle da je ovaj frajer pun sranja i ne sramim se to napisati direktno. Ponašanjem liči na maloljetnog dečka koji je sav u hypeu oko igre jer je svim frendovima reko da živi za diablo3 i sad mora biti takav.
Ili je netko popušio nekakvu okladu
De5tr0yer je offline   Reply With Quote