View Single Post
Staro 25.04.2012., 21:18   #310
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
@Hamm i domaci

Kad ste zadnji put bacili nesto u kljun u Purgeru?

Konacno sam navratio u Purger, prvu ZG pizzeriju koja se reklamirala na kino platnu (sjecate se netko prije Kung Fu makljaze?) i koju je Dusko Lokin na istom platnu manekenski hvalio

Nije mi drago reci... ali Pizza se moze nazvati u kategoriji LEDO pizze, ako me shvacate sto mislim reci. Genericka LEDO pizza kao da ste je sami isli grijati. Ne mogu pricati o sastavu jer uopce nisam mogao naruciti! Ljubazni mladi konobar primi nase narudjbe, uz moju, koja je suva kao pustinja + gljive i ode u realizaciju. Donese pice i zalosno poruci : znate, mi Vam nazalost ne mozemo napraviti suhu pizzu jer ce se sve raspasti u peci ako nema sosa

Automatski mi je onda sinulo, da ne mogu ni lepinje raditi kad su eunusi za sve sto nije umoceno. I to mi odma potvrdi da lepinje uopce ni nemogu raditi. Malo me zacudilo jer pecnice mi se cine iste kao i prije, jedino, nema vise mog poznanika kuhara s kojim sam veslao, vec taj mladi decko i neki stariji lik zajedno rade pizzu.

Ambijent se nije puno promijenio iz 80-tih, toalet bi rekao da ima iste plocice

Usluga je sasvim u redu i ljubaznost je na visini. Doduse uzeo sam prvu pizzu do sebe, da probam kakvo je tijesto. I bas onako kako sam opisao : ZG genericka pizza.

Toliko da se tek zatvori, ali nema govora o nekoj recepturi ili dozivljaju nepca.

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Hole in one Pub. Inace pizzerija nikada nije bila spojena sa restoranom nego je naknadno otvorena.
A dobro, nije bas da sam boravio, pa nisam znao od zadnjeg zajednickog susreta.

Citiraj:
Jedno vrijeme nisu dozvoljavali narucivanje pizza u pubu/restoranu nego si morao sjesti bas u pizzeriju, ali su srecom promijenili politiku jer pizzerija i nije bas najkomotniji prostor.
Cekaj malo? Znaci da smo isli u restoran i trazili Pizzu - normalno bi je dobili? Ti misha, zbunilo me mrtvilo u restoranu, u kojem zive duse nije bilo, pa smo automatski u Pizza dio otisli. Pizzerija ne da nije komotan, nego je bas razocaravajuc. Sad, oni znaju dal im se vise isplati sirovog sjedaceg kapaciteta ili ugodno uvaliti goste. Morti su puni pod vikendom? Mladji decko koji radi (vlasnik ili netko njegov?) na trenutak smo pomislili da je od Badricke druga polovica, toliko mu slici. Ali nije, bit ce da mi je iz Šalate (nogach tereni za iznajmljivanje) poznat od prije.

Citiraj:
Nego, bio sam i ja u Dvojci. Sto se tice samog uredjenja vidi se da bi prostoru dobro doslo malo osvjezenja, najveci minus bile su lampe sa zaruljama koje su isijavale neugodno bijelo svjetlo. Iako u pizzeriji nije bilo gotovo nikoga na 2 prazna stola bile su case. Na konobaricu cekao sam 10-ak minuta.
Ne znam stvarno. Od visemjesecnog pauziranja, hm, kad bolje razmislim, vise od pola godine! Ako je usluga pala na nacin koji smo vidjeli, moguce i da je sve ostalo pratilo "napredak" promjena.

.''

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 25.04.2012. u 21:26.
Visage je offline   Reply With Quote