View Single Post
Staro 25.04.2012., 19:09   #3114
Vanjaus
Registered User

Vanjaus's Avatar

Datum registracije: Apr 2012
Citiraj:
Autor Fundowsky Pregled postova
dokle ide procesor ti ovisi o samom mobu, odnosno procesoru, ne o romu, kernel je taj koji je zaslužan za frekvencije. nekima je stabilan na 825, nekima se ruši na 729 i to je tako. instaliraj neki rom i mijenjaj kernele pa ćeš vidjeti koji ti odgovara, ja ti dam 10ak njih pa se igraj.

superone click dodaje superuser aplikaciju kojom dobivaš administratorska prava na svom mobitelu. zamisli CWM kao BIOS na kompu. ako instaliraš neki program u Windowsima, hoće li on izmijeniti BIOS?

ako misliš žrtvovati 1GB, onda sukladno tome u CMW postavi ext i swap, makar ti ne treba više od ext 256-512 max, swap 128.

kernel na 780 od Zadkina ti je bolji u igrama, ne u filmovima. za HD filmove nisi trebao uzeti sonic nego SGS2 ili slično. uostalom, HD filmovi se gledaju na FULL HD najmanje 82" LCD, LED ili plazmi. koja svrha gledanja nečeg što je u 1280x720 ili 1920x1080 na 320x480 rezoluciji?

class 10 kartica i ti bi stavljao "card buster". class 10, dovoljno reći. ja imam class 4.

radi na bilo kojoj verziji
Hvala na iscrpnom odgovoru, za filmove pitam posto mi vecina filmova u hd na compu, pa cisto da ih ne konvertiram, da si imam na mobu jedan dva nepogledana i kak pogledam slinem drugi, a nadao sam se da cu ih moc gledat posto imam vec duze galaxy tab p1000 i on ih vrti, jes da je jaci al mislim da je stekanje vise do grafike, chipseta.
Sve u svemu hvala