View Single Post
Staro 25.04.2012., 16:00   #4792
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor nex Pregled postova
Nema potrebe da opet gledam tekme, znam da su prosli. Sto znaci da su i zasluzili proci.

I Inter je zasluzeno osvojio ligu prvaka 2009/10. I Grcka euro 2004.

Postoji samo jedan nacin na koji se gleda jel netko zasluzio pobjedu u nogometu: jel dao vise golova nego sto je primio. To je jedino relevantno. Apsolutno nigdje u konacnom rezultatu nema ocjene za ljepotu igre, ako ti je do toga gledaj npr. klizanje na ledu. Ili gimnastiku.
Citiraj:
Autor nex Pregled postova
Naravno da mogu. Nogomet je igra u kojoj se vrednuju golovi. Svi koji kukaju kad prodje team koji po njima ne igra lijepo zapravo ne zele gledati nogomet nego neku alternativnu verziju nogometa koja postoji samo u njihovim glavama, a u kojoj se boduje i ljepota igre.

Za tvrdnju o tome jel netko zasluzio proci ili ne ljepota igre je sasvim nebitna. Meni se sere od gledanja Barcelona, ali necu zbog toga tvrditi da nisu zasluzili trofeje koje su osvojili.

A i nemaju svi isti kriterij sto je ljepse.

Tipicno scrub razmisljanje.

Nije ti jasna razlika izmedju stila igra i krsenja pravila.

Bunker je legitimni stil igre. Tko ga uspjesno primjenjuje zasluzuje pobijediti.

U oba susreta Chelsea-Barca 2009. sudjenje je bilo kriminalno (na korist i stetu oba teama) i kod tolike kolicine sudackih pogresaka sve postane besmisleno - rezultat, naknadne rasprave o tome tko je zasluzio proci, etc. Po meni te su utakmice neregularne i trebalo ih je ponoviti.

Tvrdis li da su se slicni sudacki propusti desili u utakmicama Chelsea protiv Napolija, Benfice i Barcelone? Ili Chelsea samo nije igrao tika-taka pa zbog toga u zamisljenom svijetu u kojem buljo donosi nogometna pravila umjesto FIFA-e nije zasluzio proci?

U zadnjih 50 stranica rasprave, 2 dobra posta

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline