View Single Post
Staro 25.04.2012., 14:46   #6
Dr.Gonzo
Premium
Moj komp

Dr.Gonzo's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor tskarda Pregled postova
Ako ne nađeš nigdje u ZG, javi se pa ti ga spakiramo iz Umaga

Baš taj imamo, crni, sa folijom (FTP).

Ako ga staviš po krovu, uz sajlu ili u oluku stajati će i raditi normalno, ako je razapet kao štrik mislim da bi moglo doć do problema.
Nece bit razapet ko strik, al ce bit bacen s krova (kuca od 2 kata + kosi krov) i uveden u stan koji se nalazi u visokom prizemlju kroz kanalic koji postoji za antensku instalaciju (i vodi direktno do routera). Strana zgrade na kojoj ce visiti je ogradjena s 3 strane, tako da ce dobivati vrlo malo direktnog sunca (osim istocnog, ujutro), ali mora prec i nekih 5-10 metara do sljemena krova gdje se nalazi TV antena na koju ce bit montiran ubiquiti nanobridge... E sad, TV kabel tu stoji vec godinama bez ikakvih problema, al naravno mrezni su dosta osjetljiviji pa bi ipak bilo bitno da je otporan bar na kisu i donekle na temperaturu. Stavljanje u buzir ili bilo kakav pvc kanalic ne dolazi u obzir upravo zato jer mu nigdje osim na krovu ne mogu pristupit (kroz onaj kanalic u zidu cu ga morat progurat iznutra, previsoko je izlaz na strani zgrade da ga dohvatim s te strane). Ak je taj kabel kojeg imate oklopljen (znaci folija unutra za uzemljenje) i moze izdrzat takvu upotrebu javi mi na PM pa cemo se dogovoriti.

Zadnje izmijenjeno od: Dr.Gonzo. 25.04.2012. u 15:31.
Dr.Gonzo je offline   Reply With Quote