25.04.2012., 09:09
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor De5tr0yer
*clap clap*
Dečki su ti sve rekli, činjenica je da ne shvaćaš(te) koliko mogućnosti imaš, kemijanja sa stackom skillovi+itemi+rune ćeš imati koliko hoćeš. U jednom od ovih videa kaže čovo lijepo: dogodit će se sigurno na jednom dijelu u igri da ćete dobiti jeben item koji vam nimalo neće pasati jer ste išli npr. na magic find, a ovaj ultra rare nema +X% za to, ali zato ima neki afx to YYY skill i još neke điđe miđe. Ovako ćeš samo zamijeniti jedan skill za neki drugi (što uostalom i jesi radio u diablu 2 sa F1-F8 tipkama i desnim klikom), pa ćeš rokat dalje. Jedino što mi smeta je samo 4 slota za skill + 2 na mišonji. Taman da su još ona dva dodatna, bilo bi odlično.
I ne znam jeste li skužili ali možete odabrati dva skilla iste "vrste" i pridružiti tipki "1" ili "2" ili pak mišonji. Tako npr. koristim dva Defensive i nijedan Might kod barbara. Tak da, tu nismo ograničeni samo na jedan skill tog i tog tipa, što mi se sviđa. FULL POWAH 
|
Hebiga mene uopće ne privlači takav sistem zato mi je i beta bila dovoljna da to skužim. Još ću vidjet da li će se što mjenjat tokom izlaska. Cijelo vrijeme tokom igranja sam osjećao kao da uopće ne mogu kontrolirat lika prilikom levelanja ( što i ne mogu ) te nisam imao osjećaj da se levelam. Jedino gdje imam slobodu je u korištenju skillova. Il sam star već pa mi je to malo zatupljujuće jer nisam navikao na takvu "slobodu" ili je nešto drugo
|
|
|