Čestitke za Chelsea, bio sam prvo poluvrijeme u teretani, pa nisam vidio situaciju za crveni, pošto ovdje bude "opšti haos" kad se nešto sudi "za" Barcelonu, a sada je izostalo vjerujem da je bio. Penal po reakcijama engleza mislim da je bio, nisu se previše bunili, ali ne baš neki uvjerljivi penal.
Chelsea po meni puno manje prikazala u obje utakmice, ali prikazala je i Barcelona manje 2009. pa je prošla, tak da sve se vraća sve se plaća. Stvarno krasan bunker engleza, ali i to treba znati odigrati, pogotovo protiv barcelone. španjolci su sami krivi, obrana zadnjih par utakmica je nula bodova, lijeve strane nema, messi nije bio očekivan i to je to, malo sreće za chelsea i prolaz je tu, zasluženi. chelsea ako će ovako igrat nema šanse u finalu, ali podvlačim ako će ovako igrat, jer ipak je finale jedna utakmica i opet se mogu na sreću provući ako uvale neki gol i ako budu lošij. e da, drogba je kralj, prgav je i simulant nekad (kao i pola barce i reala), ali na nogama je jak kao bik i izbori se za svaku loptu.