Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 25.04.2012., 01:02   #1255
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor klem Pregled postova
pa igre kupujem radi zabave . Očekujem slobodu odabira i to mi pruža zadovoljstvo i zabavu. Meni je bio gušt testirat sve moguće buildove koji bi mi pali na pamet a ne kopirat tuđe . To je freedom of choice i to očekujem a ne da imam slobodu stavit skill point u jedan jedini skill koji je ponuđen na svakom levelu .

Kao što kaže čovjek o ovom razgovoru s Bashiokom . Od kud njima pravo da odlučuju koji je build loš ili nije . To bi trebalo bit na igraču...zar ne ?
*clap clap*

Dečki su ti sve rekli, činjenica je da ne shvaćaš(te) koliko mogućnosti imaš, kemijanja sa stackom skillovi+itemi+rune ćeš imati koliko hoćeš. U jednom od ovih videa kaže čovo lijepo: dogodit će se sigurno na jednom dijelu u igri da ćete dobiti jeben item koji vam nimalo neće pasati jer ste išli npr. na magic find, a ovaj ultra rare nema +X% za to, ali zato ima neki afx to YYY skill i još neke điđe miđe. Ovako ćeš samo zamijeniti jedan skill za neki drugi (što uostalom i jesi radio u diablu 2 sa F1-F8 tipkama i desnim klikom), pa ćeš rokat dalje. Jedino što mi smeta je samo 4 slota za skill + 2 na mišonji. Taman da su još ona dva dodatna, bilo bi odlično.

I ne znam jeste li skužili ali možete odabrati dva skilla iste "vrste" i pridružiti tipki "1" ili "2" ili pak mišonji. Tako npr. koristim dva Defensive i nijedan Might kod barbara. Tak da, tu nismo ograničeni samo na jedan skill tog i tog tipa, što mi se sviđa. FULL POWAH
De5tr0yer je offline   Reply With Quote