Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 25.04.2012., 00:26   #1251
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor klem Pregled postova
pa igre kupujem radi zabave . Očekujem slobodu odabira i to mi pruža zadovoljstvo i zabavu. Meni je bio gušt testirat sve moguće buildove koji bi mi pali na pamet a ne kopirat tuđe . To je freedom of choice i to očekujem a ne da imam slobodu stavit skill point u jedan jedini skill koji je ponuđen na svakom levelu .

Kao što kaže čovjek o ovom razgovoru s Bashiokom . Od kud njima pravo da odlučuju koji je build loš ili nije . To bi trebalo bit na igraču...zar ne ?
Ti znaš da si u diablu 2 mogao birati skillove ovisno na kojem si levelu bio? Nije bilo neke slobode odabira. Mislim, znam da znaš. Pa si prvih šest levela klikao bezveze. I tako do 12. opet.
I nakon 40 dana igranja si imao 10 pointova u hydri, a skužio si da ne valja za tvoj build.

U D3 se slična stvar ponavlja. Možeš ovisno o levelu birati nekoliko buildova. Samo što to ovdje možeš raditi odmah, a ne plaćati respec ili čekati patch da to uvedu na nightmare težini.

I dva disclaimera:
1. SVI, ali SVI igrači mogu odabrati samo jedan build unaprijed i ne mijenjati ga i tako svjesno "pogriješiti".
2. Činjenica da je pola vas (kao što sam i ja) odigralo diablo 2 s različitim buildovima upravo IDE U KORIST TEZI da je ovo u D3 potencijalno (jer još nisam igrao) bolja odluka. Ovako će zadržati s jedne strane više noobova, a s druge meni omogućiti da ne dođem nakon 2 mjeseca do 60. levela da bi shvatio da sam bildao physical damage a odjedno Azmodan ima immunity na to.

Moram priznati da dugo nisam čitao manje argumentiranu i djetinjastiju raspravu na pcekspertu.
Povrh suludih komentara (igra je šarena, diablo 3 je POGLUPLJEN (?!?!) - jer je diablo 2 bio paradigma kompleksne igre i tako dalje...)