Citiraj:
Originally posted by ozren
Ne znam kaj se tolko place oko talenata kad ih uvijek mozes unlearnat pa ponovo... istina, plati se, ali kaj sad.
Ja sam inace jucer dobio popizditis... Osli frend i ja u Scarlet Monastery klat ne-bossove (nismo dovoljni level da bi sad mogli zatuc Scarlet Commandera i Highmane zensku) i na ulazu naletimo na roguea. I on zamoli da ide u grupu, OK kazemo mi - sad mozemo i sve bossove.
I ja tipu lijepo kazem da nas zanimaju 2 stvari i da na njih ne rolla - za mene Aegis of the Scarlet Commander a za frenda priesta Triune Amulet. I kaj se desi? Bas to dvoje dropa i pizda od roguea rolla mimo dogovora i uzme obje stvar... sa kojima nemre nista i koje su soulbound (a i sell vrijednost kod vendora im je k).
Popizditis!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blizzard bi fakat trebao dozvolit PvP unutar iste grupe (alliance i horda) jer nemres ovak frajeru nista nego ga ignorat i obavijestiti cijeli svoj guild da je pizda...
|
Talenti kasnije koštaju i po 10g unlearn ^^. Shaman kad ponovo uči talente --- gubi mogučnost 2h weapona i mora ispočetka nabijati skill, na 250 skilla to je zamorno i teško.
Kaj se tiće SM-a --- uvijek ako je ikako moguće sa ekipom iz guilda. To kaj je tip napravil je đubretarski, ali svakodnevnica. Tip jednostavno campa na ulazu u žica ekipu da uđe s njima. Jednom kad krenu - sve mu treba i na sve rolla samo zbog golda. Isto kak postoje i prosjaci tako postoje i đubretari. Kad se digne po lvl-im, ima manje ljudi gore i takovi igrači vrlo brzo izgube mijesto u grupi ili raidu.