Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 24.04.2012., 23:57   #1248
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Chuby Pregled postova
Uopce ja ne sumljam da ce se to ispeglat ali je i dalje bezobrazno.
Kako da ozbiljno shvatiš čovjeka koji ne zna pisat?

Citiraj:
Autor klem Pregled postova
samo sam se nasmijao na ovo pitanje i Bashiokov odgovor
By whose standards is it "Bad" , Yours? , well guess what, YOUR opinion on how I build my character have exactly 0 impact on my enjoyment of a game, and by taking away my freedom to make a mistake you basically sit us down and tell us "no no no, we don't have faith that you can enjoy this GAME without us holding your hand"
It's wrong, and it is insulting.

Woah, let's step back because that's not what I meant. You have total freedom of choice in Diablo III, and that includes making mistakes.

Freedom of choice? . Pa ubiti imam...mogu koristit kako me volja skilove koje mi daju ali jedino me zanimam kak mogu pogriješit u uzimanju skilova
Ček, a koji bi vi vrag htjeli?

Radije bi prešli cijeli normal i nightmare da bi skužili da je build koji radite katastrofa za veće težine, pa bi onda lvl 50 lika samo obrisali i napravili novog, pa ispočetka prelaziti sve do hella da vidite dal ste pogodili?

Mišljenja sam da su ovako puno napravili na privlačnosti igre. Osobno sam odustao par puta na par tjedana od diabla 2 u početku jer sam svaki put bio preslab za veće težine, čak sam se i na normalu gubio. Skillovi su IMHO fenomenalnih efekata i svaki put kad otključaš neki novi dobiješ nekako osjećaj da je fakat jači od onog prethodnog, eye candy al mene veseli. Uvijek mi je bilo fora kad je ekipa letila oko mene kad sam bio osjetno jači od njih.

Teta mi je fan diabla i ona je igrala sa par likova D2 i igra joj je bila odlična, ali svaki put je baš lupila u zid sa tim raznim skillovima jer je uvijek išla probat jedan od svake magije pa ono, izgubiš 20 poena za njih na tom isprobavanju.

Za rune mi se čini ovako: neke će ti pasat, neke ne, na nekim skillovima ćeš koristiti odmah prvu koju otključaš do inferna, na nekima ćeš čekat da otključaš zadnju da to bude to.

Nekako imam osjećaj da se naglasak stavio na opremu koju ćeš nositi na sebi jer se već u ovom malo previewu igre vidi koliko različitih tipova affixa postoji.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote