Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 24.04.2012., 23:19   #1245
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
To da su "izrezali" pola igre, ti je reko tko? Onaj otpušteni zaposlenik blizarda, koji je uspio čak i izjavit da je D3 po površini istih dimenzija kao i D2, i da su čudovišta velika ali da ih se prelako ubija. Ko prvo, nema teorije da je površinski igra ista kao i D2, jer D2 je skupa s ekspanzijom tražio 2.3 GB prostora na HDD. A D3 bez ekspanzije, traži 12 GB. Koliko sam uspio pratit RPG naslove, jedino ga Witcher tuče po toj količini GB koja se treba instalirat. S druge strane čudovišta koliko sam skužio i jesu malo prevelika i za moj ukus, al da će ih bit lako ubijat i ne bih se baš složio, pogotovo na težim razinama tj. nigtmare hell inferno. Može ispast da sam odvijetnik Blizarda, al stvarno ne vidim nijednu njihovu kardinalnu grešku za sad. Osim ako pod tom greškom ne računate, zaključane atribute prilikom levelanja, i grafički dizajn koji je moram priznat i meni malo nediablovski. Al zato jer sam se toliko naviko na grafiku dvojke, da će mi trebat najmanje tri godine igranja trojke da se naviknem na ovu. Al neka, neka se događaju te promjene, one ne da su poželjne već su i nužne. Ovo je treći nastavak, i od njega se i moralo očekivat nešto novo, po pitanju čudovišta igre scenarija grafike i općenito svega što ova igra nudila u prva dva izdanja. Bilo kako bilo, nemilice udaram po dvojci ova tri tjedna, jer više od muke ne mogu u miru dočekat igru u punom izdanju.
A igra je skupa, realno bi bilo dat 300 kn, al pogledaj da sve imalo bolje igre dolaze barem 350kn, tako da za ovaj naslov koji se čeka praktički 10 godina i nije greda izdvojit 50 kn više. Ako kupuješ cd-key, igra te dođe točno toliko 350kn, što nije ni tako puno ako uzmeš u obzir da ćeš najmanje pet godina moć udarat po toj igri. Sve ovisi o tome, kako na to gledaš.
KorisNick je offline   Reply With Quote