Pa hajdmo redom.
Crveni terryu: shvaćam ja da je on prvgaavi englez wife fucker i dirty old bastard ali to se ne radi. Pogotovo ne u polufinalu lige prvaka. Ostavio je cijelu ekipu na cjedilu zbog svog idiotluka. Siguran sam da nije udario barceloninog igrača da BOLI ali opet zna i sam o kakvim se drama queenovima radi pa je bolje ne dirat ih.

Ponavljam, i ja bi mu dao crveni samo zato jer je glup.
Penal: više ne nego da. Ali ok može se komotno suditi. Na svu sreću tu je vanzemaljac messi, najbolji na svijetu, bog i kralj nogometa koji nemre penal zabiti. Svaka mu čast. Samo tako.

Volim te.
Lampardov start: da bio je s dvije noge ali je jedna noga dirala igrača i izgledao je ružnije nego kaj je zapravo bio. Daleko od crvenog kartona.
Žuti Meirelesa: ni blizu. Glumci iz barcelone opet na "daskama" koje život znače.

Simulanti i prevaranti.
Rezime: barca je bila "bolja" po dodavanjima i posjedu lopte. Gol ne znaju zabiti ako se doslovce ne uđu u isti. Pa kaj nema nitko u barci kaj može potegnuti sa kojih 20ak metara i da ide u okvir gola? Znam da danica alves može ali to je smrt za publiku.
Chelsea disciplinirano u obrani i jako čvrsto.
Ako ste mogli zamijetiti i kod gola u londonu lampard opet proigrava.

Stara garda ubija.
Jedino me strah tko će igrati u obrani u finalu. Terry crveni, cahil ozlijeđen, luzi ozlijeđen...biti će veselo ako se cahil ne oporavi.
Sve u svemu bravo za chelsea.

Iako sada me zanima gdje su oni koji su najavljivali potop chelsea kod barce doma?

IMHO "najbolja" ekipa svih vremena bi trebala rastaviti chelsea koji ima igrača manje i ekipu maltene od 30+ godina.