Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 24.04.2012., 22:48   #1244
Chuby
Premium
Moj komp

Chuby's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Je bice da si u pravu, jer Blizzard nema ni reputaciju ni povijest sto se tice dobrih igara. Uvijek su prodavali macka u vreci. Osim toga, i krvavi L.A. prosvjedi nazad u danu su poceli kad je ekipa skuzila da je Blackthorne smece. O tome kako bugovita sra*ja bez pravog betatestanja redovito izbacuju za razliku od drugih game kompanija necu ni pricat. Cijena je preje_eno skupa, jer su igre poput Skyrima, Mass Effecta, Battlefielda3 redovito isle za 119,99 kn.

Ako se ne varam cijena na sluzbenoj stranici je 60 E za digital verziju, preorder.
Ocekivana cijena je 450kn u Algoritmu dakle spada u skuplje PC igre, stovise cini mi se da sve igre koje si nabrojao su isle po manjoj cijeni od Diabla.
Nakon cijelog cirkusa s auction housom, najava svega i svacega, kako se blizio datum izlaska tako su poceli rezovi na igri i panicno mijenjanje baznih mehanizama u zadnji cas. Da bi na kraju platio punu cijenu za pola igre. I da, tu mislim i na multi koji ce doci jednom kad napokon zavrse igru.
Mislis da siromasni Blizz nema love za dovrsit igru do kraja pa onda pustit na trziste?
Uopce ja ne sumljam da ce se to ispeglat ali je i dalje bezobrazno.
Da Blizz ima i reputaciju i povijest ali su krenuli u zloupotebu istog, jos ce na kraju krenut ko EA

Zadnje izmijenjeno od: Chuby. 24.04.2012. u 22:55.
Chuby je offline   Reply With Quote