View Single Post
Staro 20.04.2005., 11:18   #10
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by Sky
Primjetite one kip prekidače kraj potenciometara
Naime, ti ventovi su ostavština prijašnjih modanja. Prvo trebam objasniti kratku povijest ovog case-a.
Kupljen je prije dvije godine i došao je sa stražnjim ventom. Mlad i lud kakav bijah, imao sam TT Volcano 9. temperature nisu bile sjajne, a ja sam za to okrivio nedostatan propuh. ...
I prije 2 godine sam plazio po ovom forumu. I prije 2 godine sam pokušavao pomoći ljudima. I tada sam se BORIO protiv TT.

Govorio sma kako je TT bučan i ne hladi. Nitko me nije slušao. Govorio sam kako se čisti kanta, smijali ste mi se. Govorio sam kako se uklanja pasta sa proca. E, tu ste me i ignorirali. I još koješta,

Nekako na kraju uvijek ispadnem u pravu. Neki to prije skuže, neki kasnije. Neki nikada i cijeli život cvile kak nemaju sreće.

Sada postoji samo jedna kanta koju Noise Freek must have. Antec SLK 3700. Antec 12cm na prednjoj strani@7V, Papst 12cm@5V iza hardova da malo pojača onog Anteca. Papst 12cm@7V odostraga da ispuhuje zrak. I onda 520W se može smanjiti jer ne vuće vruči zrak iz kante. CPU cooler po izboru. Može bilo koji koji se ne dere ko sumanut jer je u kanti teška hladovina. Lampice na kanti pažljivo pospajati da ne bi bilo napotrebnih paljenja kompa.

I to je to. Bez bušenja, šarafanja, lakiranja, brušenja, rezanja i piljenja. Sve gotovo za manje od pola sata. Ostalo vrijeme se posveti WoW-u, Colinu, Excelu, VmWare-u, ...

Malo je OT ali sam morao. Ipak sam ja bio i ostao Noise Freek prije bilo kog drugog. Jedino što sam strahovito lijen da nešto radim pa sam se zadovoljavao osnovnim sredstvima.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote