Hamm, ovaj stol mi se čini nekvalitetan, odnosno da se ispravim, ove police neće dugo, ostatak stola mi se čini u redu.
Ono što vidjeh je mnogo kerefeka što ljudi žele, komplikacija, umijesto da si naprave jednostavan i kvalitetan stol. Zaista dugo nisam vidio, barem na našim prostorima stol koji bi bio odličan za računalo.
Zatim, razumijem Vas sve, imate problem sa prostorom, osobno, radije ubit u sobi koji metar kvadratni, pa čak i da soba izgleda manje, gdje se opet proširi ogledalima i nekim drugim bijelim namještajem, policama itd..., stol po mojoj mjeri ima da je velik, jednostavan i kvalitetan - čvrst. Dobro, to sam ja, sve za PC, samo da mi on ima svoje mjesto i ja kad sjednem da se osjećam carevski.
Nisam stručnjak za drvo, ali ono što sam otkrio iz osobnog iskustva jest sljedeće:
1. Stol po mojoj mjeri ne postoji a da si ga mogu priuštiti, zato živjeli stolari s kojima si mogu napraviti po mjeri i po želji
2. Krevet po mojoj mjeri također ne postoji, stoga živjeli stolari
3. Komoda za TV... ista priča
.
.
.
4. Ormar - E, to već postoji u svim mjerama i cijenama i bojama
5. Kuhinja - I to postoji u svim mjerama i cijenama
Želim reći, da za prve 3 stvari se u svim segmentima isplati, po mom mišljenju uložiti u stolara i napraviti si što želiš.
Jednostavnost prije svega, kao što to ja govorim: Keep It Simple!