Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 24.04.2012., 09:43   #1223
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Beo Pregled postova
Stvar je u tome što oni i "rune" broje u zaseban skill. A to što mi WW više nije sive boje nego crvene ja ne smatram novim skilom
Tako da do lvl 20 u D2 ima par skilova više.
Ali realno u D2 70% skillova nisam aspolutno nikada koristio, jednostavno ih se gro puni jer se moralo zbog skill tree-a Kroz igru koristis 2-4 od lvl 30 pa do 99

Tako da D3 opet ima gro više skillova koji se koriste tijekom igranja
barb u d3 ima svega par skillova više nego u d2 ali zbog runa je ljudima je prividno više skillova,ali su to zapravo kombinacije.
iako, nakon malo mozganja ,kad su mi se slegli dojmovi , moram priznat da mi se donekle sviđa ovakav skill sistem , jer te ništa ne sprečava da koristiš bilo koju kombinaciju (kada se oključa naravno) bilo kada,
minus onaj vražji cooldown
dok bi u d2 zapeo ili sa slabim skillom,jer nemaš dovoljno pointova (ili nisi čuvao) ili sa krivo raspoređenim, jer si u početku pumpao slabe skilove...
narafski ,nikad nisam pratio gujde za uber lika ,neg solo trial & error princip...