View Single Post
Staro 24.04.2012., 00:23   #7
noob23
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2010
Poštovanje, imam problem sa ADSL-om, nadam se da možete pomoći.. nisam htjeo otvarati novu temu, mislim da će poslužiti i ova.. Problem je sljedeći.. Imam kuću katnicu i telefon ide sa tavana kroz zid kroz moju sobu do dolje u dnevni boravak. Do sada je router (Thomson TG 782(i)) bio dolje u dnevnom. Komp koji držim dolje je bio spojen na njega i spliterom je bio povezan i telefon a ja sam se gore spajao wirelessom preko sticka i sve je ok radilo.. No sad sam oštemao zid u svojoj sobi gore, kupio utičnicu i ukopčao kod sebe u sobi router jer sam uzeo max tv za sobu a dolje sam ostavio stick i dolje je ostao telefon. I sad imam sljedeći problem.. radi mi gore internet ok ali kad otvorim liniju telefonsku dolje, ugasi mi se lampica internet i lampica broadband na routeru i izgubim vezu. To se dogadja nekad, nekad ne.. Nekad pričam na telefon normalno da se ne izgubi internet ali većinom se izgubi čim otvorim liniju.. Vjerojatno sam nešto krivo spojio, a sad me zanima što, i ima li tome lijeka? Nadam se da ćete shvatiti, htjeo sam opširno opisati problem radi lakšeg kontanja.. Hvala unaprijed

noob23 je offline   Reply With Quote