View Single Post
Staro 20.04.2005., 08:42   #193
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by brunovidovic
evo i drugi bug.
Kad imate character window otovren i sve iz vasega invnetorya i ako odete u banku i otvorite neke torbe iz bank slotova nemojte ni slucajno klinuti na item da ga uzmete, a koji se nalazi pozicioniran iznad purchase buttona(kojeg naravno NE VIDITE).
Ja se sad sprzio i osto bez 50 golda(5o mjesto za torbu u banci)....eto samo takooo...javio se gm i reko sorry?
A sta sorry sad, pas ti mater kad je to ociti bug, kao i pare sto mi nestale iz maila....

Uopce nemam comentara na njihov coustomer support nimalo...imam osjecaj da ako vam pobrisu lika da ce vas samo tako odjebat i rec ko ti kriv sto igras ovu igru....stvarno su mi sad digli zivce.

Moj prijatelj ima pozitvno iskustvo(prodo slucajno item i drugi vendoru i vratili mu prvi jer je slucajno) , a ja totalno negativno al totalno....mislim ajd da sam bacio 110 golda iz inva ali nisam ni kriv ni duzan...jos sam raspizdjen
Pa dobro - tebi se svako malo neko sranje dogodi ^^

@ Jozo - ha jebiga rođo. Ne može se igra baš SVIMA sviđati. Ti si prvi za kojeg znam da je došao do lvl-a 20+ ( vjerujem oko 25 ) i da mu se igra ne sviđa . Kaj se tiće Diabla - idi tamo ubijaj po putu, zakolji kad sutgneš, trgaj kosti na putu natrag i pričekaj da ti dam još jedan idi i ubi quest ^^ i opet je zabavna .

Kaj se tiće talenata - da može se itekako zajebati i o talentima ovisi cijeli play style i uspijeh u PVP-u. Obzirom da u petak dolazi honour - PVP postaje izuzetno bitan .... Vidio sam mulce koji su kompletno sjebali talent tree i opasni su koliko i tvoja vjeverica zbog toga ^^.

@ Sp@wn - da igra je poprilično adiktivna i definitivno mijenja socijalne navike
Paske je offline