DILEMA ???
hdd: Seagate Barracuda SATA3 750 GB (600 kn)
psu: LC Power 500W (199 kn)
dvd: Samsung (150 kn)
case: CM ELITE 342 (189 kn)
Cijene su iz linksa i sve zajedno ispada oko 4400....dakle kad sve nabavljam preko nabave, dođem do cca 4 k kn koliko je moj max buđet....
E sad...zanimaju me vaša mišljenja i naravno preporuke za nešto što bi trebao izmjeniti i ono što me najviše zanima je grafička, odnosno koju odabrati od dvije iznad navedene ili naravno neka treća, ali da si mogu zatvoriti financijsku konstrukciju...
Svaki savjet je dobrodošao, a komp se kupuje u sljedećih tjedan dana...tako da će cijene vjerojatno biti aktualne...
THNX -->
Pozdrav,
Situacija je ovakva....tražim konfiguraciju za cca 4 k kn....koristit će se za povremeni gaming, internet, multimedia....i to je to. Treba mi samo kućište jer cijelu periferiju imam od starog kompa...čak niti kapacitet diska nije toliko bitan jer imam dosta veliki eksterni disk...ali ovaj dolje mi se čini bestbuy...
Čitao sam zadnjih 10tak stranica i složio sam si ovako nešto:
cpu: i3 (2100 box, 1019 kn)
mbo: AS ROCK P67 PRO (640 kn)
ram: DDR3 1333 MHZ 2X4 GB (300 kn)
vga: GAINWARD GTX 560 GS 1GB (1299 kn) ili Sapphire Radeon HD 7770 OC 1 GB (1319 kn) --> DILEMA ???
hdd: Seagate Barracuda SATA3 750 GB (600 kn)
psu: LC Power 500W (199 kn)
dvd: Samsung (150 kn)
case: CM ELITE 342 (189 kn)
Cijene su iz linksa i sve zajedno ispada oko 4400....dakle kad sve nabavljam preko nabave, dođem do cca 4 k kn koliko je moj max buđet....
E sad...zanimaju me vaša mišljenja i naravno preporuke za nešto što bi trebao izmjeniti i ono što me najviše zanima je grafička, odnosno koju odabrati od dvije iznad navedene ili naravno neka treća, ali da si mogu zatvoriti financijsku konstrukciju...
Svaki savjet je dobrodošao, a komp se kupuje u sljedećih tjedan dana...tako da će cijene vjerojatno biti aktualne...
THNX
|