neda mi se citat sva sranja tu, ali u neku ruku se slažem sa nikom.. osim, recimo onih novčića pred desetak stranica

))))))))))
budimo realni, blizard nece napravit sranje igru i to je to.. koju god igru izdaju ce rasturat i tu je prici kraj..
sto se tice statsa i skilltreea. moja prva reakcija pred mjesec dva, kada sam odigrao betu prvi put je bila ista kao od većine vas.. debili, pojednostavljuju, makli statse, makli skilltree. bla bla. ali kad malo bolje razmislis o tome, svako bildanje lika u dvojci bi se svelo na prilagođavanje statsa "idealnim itemima" i uz to bacanje ostalih stasta u vitality.. što će reć da ako si bio iskusan u diablu dvici i ako si htio napravit dobrog lika, ulaganje stats pointa je bilo isto i kod mene i kod tebe i kod korisnicka.. tako da mi je sad nakon svega i dobro sjelo to automatsko dizanje statsa. a ti ces si ih moc modificirati još putem itemma.
ista stvar i sa spellovima.. onaj stari sistem je odavao neki filing customizacije lika.. ali ako razmislis, svi smo znali da idemo na (bubam) orb/meteor sorcu i svo ulaganje spellova je bilo jednako kod svih nas, ako smo u konacnici željeli dobiti što bolju sorcu. tako da je i to maknuto sa ovim sistemom.. sviđa mi se i to sto su spellovi (bar ovi koje sam vidio) ajmo reć okej izbalansirani.. primjer: ako ti se neki spell + neka runa ucini op u pocetku, ne mora znacit da slican takav (samo bolji)spell neces dobit kasnije, recimo, za secondary attack, pa time zamijenit taj primarni za neki drugi koji ce vise pasat tom cijelom settingu.
micanje scrollova, totalno ispravno i logicno.. samo su smetali prije, a nije postojala sansa da ih neko nema u inventoriju. tako da je to sad, po meni, puno bolje riješeno. maknute su sve one "isforsirane" stvarčice kako bi se gameplay nepotrebno zakomplicirao.
mislim da nema šanse da na kraju diablo ne ispadne masterpiece.