Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 23.04.2012., 16:20   #1193
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor apex13 Pregled postova
evo odigrah betu sa vecinom likova i nije uopce lose. naravno da je to 5% od cijele igre i nemoze se jos reci kako ce igra izgledati kad dodje sav content.
fora mi je citati kak se svi natezu oko toga jel igra poglupljena il ne a svi ce je ionak igrati.
ak je nekome D3 preglup evo jedne igre za njih LINK , taman za 2 mjeseca procitaju cijeli skill tree pa nek rade custom-izacije kolko ih volja
u tom možda i leži problem ..
kaj god se napravilo ili ubacilo/izbacilo , svejedno se bu prodala u xxxxxxxx primjeraka.

btw, to nije skill tree ,to je perverzija....
iako se 30% skilova svodi na +10 dex,str , itd...jedno te isto.
jest glomazno,ali i skoro nepotrebno....

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
da bar. al mi je godina rođenja u nicku
čuj pa ni ja ne skrivam godine ,i sam sam diablo fan,
(imam 4 orig. cd keya od d2 kao backup ) al sam donekle realan...
iskreno ,moraš bit lud ili glup (ili zelen) da ne vidiš kakav gameplay i "mehaniku" igra pruža iz bete....
jer ako to nije to i ako se finalni proizvod bitnije razlikuje od bete, onda bolje da ju nisu i davali na javno testiranje 15 dana prije izlaska pod izlikom da je za "stress test" ,ili barem veliki disclaimer -OVO nije Diablo3-
al sad i ja cijepidlačim bezveze ....