Citiraj:
Autor KorisNick
....bla....
To što ste vi 10 godina udarali po dvojki, i postali ovisni o njenom gameplayu je drugi par rukava. Ako igri ne daš priliku da se otkrije, i da ti pokaže sve svoje čari, a one dolaze u nastavku same igre onda po meni nisi dostojan ni komentiranja iste. I koliko god vi ismijavali ovdje ljude kojima je igra dobra, jasno je da je jedan velik broj ljudi jako zadovoljan s igrom al zbog vaše silne galame ne može doći do riječi.
|
taj broj ljudi je mahom do cca 18god. kojima je jedan Skyrim uobličenje RPG isusa.
ovdje je ekipa još dobra i argumentiranija za razliku od "onog drugog" foruma gdje se vidi evidentan nedostatak ili godina=iskustva ili igranja "starih" rpg-ova jer su grafički nepodobni (!)
baš zato što smo godinama rokali d/d2/tq i slične isprdke ala Loki , i očekujemo da se tako i nastavi ,unaprijed ,jeli!
a ne kompletno izbacivanje/poglupljivanje/pojednostavljivanje vitalnijih dijelova ,pazi , ne igre ,nego ŽANRA. ,a u svrhu da se dodvori što široj publici.
mogli su barem kao Mass Effect ,ostavit opciju Auto-Level Up pa si biraj oš po definiranom putu ili sam ,pa di fulo i krivo stavio ,jebga...
+ kojekakvi killstreakovi ,ko da igram COD
iako, moram priznat da mi se dokle sviđa koncept skillova , iako olakšava ,
ne moram ponovo radit char i igrat sve ispočetka ako želim probati različiti char build ,ali....
to što si ti u zabludi da blizzard to radi zbog community-a je skroz (s pravom) tvoja stvar.
i sami su u par navrata napisali = D3 rade za mase... i grafički i u gameplayu
a masa = lova... (a znaju da će lovu dobiti pa i da naprave copy-paste igru

,mnogima to polazi za rukom ,di nebi jednom Blizz.)
čemu se patiti i kombinirati stats i skilove da napraviš kakvog elite char za rokati na Hell težini,kad moš imat se na pladnju i samo loviti loot...s obzirom da se bude i koristio pravi novac za transakcije...
stvari koje ti budu neophodne na zadnjim težinama (jer bu igra preteška) a recimo nebudeš imao sreće/vremena za tražiti a tu su...
just a 3$ and a one click away... :/
dalje si sam izračunaj...
danas je ionako samo lova bitna ,krajnje iskustvo se lako prekroji patchevima i DLC-ima
i da , naravno da ću kupiti igru