Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 23.04.2012., 14:29   #1187
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor KorisNick Pregled postova
....bla....

To što ste vi 10 godina udarali po dvojki, i postali ovisni o njenom gameplayu je drugi par rukava. Ako igri ne daš priliku da se otkrije, i da ti pokaže sve svoje čari, a one dolaze u nastavku same igre onda po meni nisi dostojan ni komentiranja iste. I koliko god vi ismijavali ovdje ljude kojima je igra dobra, jasno je da je jedan velik broj ljudi jako zadovoljan s igrom al zbog vaše silne galame ne može doći do riječi.
taj broj ljudi je mahom do cca 18god. kojima je jedan Skyrim uobličenje RPG isusa.
ovdje je ekipa još dobra i argumentiranija za razliku od "onog drugog" foruma gdje se vidi evidentan nedostatak ili godina=iskustva ili igranja "starih" rpg-ova jer su grafički nepodobni (!)

baš zato što smo godinama rokali d/d2/tq i slične isprdke ala Loki , i očekujemo da se tako i nastavi ,unaprijed ,jeli!
a ne kompletno izbacivanje/poglupljivanje/pojednostavljivanje vitalnijih dijelova ,pazi , ne igre ,nego ŽANRA. ,a u svrhu da se dodvori što široj publici.
mogli su barem kao Mass Effect ,ostavit opciju Auto-Level Up pa si biraj oš po definiranom putu ili sam ,pa di fulo i krivo stavio ,jebga...
+ kojekakvi killstreakovi ,ko da igram COD

iako, moram priznat da mi se dokle sviđa koncept skillova , iako olakšava ,
ne moram ponovo radit char i igrat sve ispočetka ako želim probati različiti char build ,ali....

to što si ti u zabludi da blizzard to radi zbog community-a je skroz (s pravom) tvoja stvar.
i sami su u par navrata napisali = D3 rade za mase... i grafički i u gameplayu

a masa = lova... (a znaju da će lovu dobiti pa i da naprave copy-paste igru ,mnogima to polazi za rukom ,di nebi jednom Blizz.)

čemu se patiti i kombinirati stats i skilove da napraviš kakvog elite char za rokati na Hell težini,kad moš imat se na pladnju i samo loviti loot...s obzirom da se bude i koristio pravi novac za transakcije...
stvari koje ti budu neophodne na zadnjim težinama (jer bu igra preteška) a recimo nebudeš imao sreće/vremena za tražiti a tu su...
just a 3$ and a one click away... :/
dalje si sam izračunaj...

danas je ionako samo lova bitna ,krajnje iskustvo se lako prekroji patchevima i DLC-ima

i da , naravno da ću kupiti igru

Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 23.04.2012. u 15:11.
BSA<AK-47> je offline   Reply With Quote