Da, one spilje na početku D2 su puno bolje izgledale, ne znam stvarno o čemu vi pričate. Čitam, al iskreno ne razumjem. Daleko je igra igrivija, daleko su bolji efekti, daleko su bolji zvukovi, to jest atmosfera tokom igranja. Igra je brža, jednostavnija, i duže se može ostat u borbi, kratki su prekidi i trenuci kad igrač ide u grad po nešto. Al ne ne valja, zato jer smo mi očekivali otvaranje pandorine kutije. Dobro je reko blizard, smanjite očekivanja ljudi, pa će vam i igra sjest na svoje mjesto. Ja nisam imo nemoguća očekivanja, već realna i zato mi je igra sjela ko kec na desetku. Neke opcije mi još nisu sjele, trebat će mi vremena da se naviknem na novi gameplay, ali u globalu većina stvari je modernizirana i poboljšana u odnosu na dvojku. To što ste vi 10 godina udarali po dvojki, i postali ovisni o njenom gameplayu je drugi par rukava. Ako igri ne daš priliku da se otkrije, i da ti pokaže sve svoje čari, a one dolaze u nastavku same igre onda po meni nisi dostojan ni komentiranja iste. I koliko god vi ismijavali ovdje ljude kojima je igra dobra, jasno je da je jedan velik broj ljudi jako zadovoljan s igrom al zbog vaše silne galame ne može doći do riječi.