View Single Post
Staro 23.04.2012., 12:31   #4550
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Ne tješim se. Rezultati su ti fino prikazani.
Ma, šalim se, sve to stoji. no ipak mislim da će Barcelona u finale. Kolko god da nisu u formi i da padaju, nije ni Chelsea u formi, barem napadački, jel
Ak niš drugo, izvjesno je to dasu londonski židovi u još goroj formi, tako da će ih Chelsea definitvno preć, za Newcastle nisam siguran (ipak to mjesto vodi u LP).

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Barca je bila aktualna do početka ove sezone kada sam najavio pad. Taj pad se dogodio, oni su pročitana knjiga od početka, samo nema svaki klub takve igrače i trenere da zaustave njihovo poigravanje.
Pad je morao doći, to nema sumnje, ali pad sasvim sigurno nije došao zato što su sad pročitani. Barca tako igra odavno, pa su igrali atraktivno i osvajali titule i prije Guardiole i prije Rijkaarda. To je njihov stil (s manje il više razlike zbog igračkog kadra kroz godine) još od sedamdesetih.

Citiraj:
Nije Murinjo ništa mijenjao taktiku ovaj vikend, samo je Barca pala u formi. Valjda su se umorili od silnih dodavanja, možda im je ispran i mozak, tko zna...
Je, mijenjao je. Na prvi pogled ne puno, ali je. Real se veći dio utakmice branio i igrao na kontre (izuzev prvih deset - petnaest minuta). Inače baš i ne igraju tako.

Prvi gol je gadna greška golmana, prvo je odustao od istrčavanja, a na to se onda naravno nadovezala loša reakcija, nije uspio ulovit loptu. Do poluvremena Real nije stvorio šansu, a Barca je promašila dva zicera (jedan doduše iz ofsajda). U drugom slična priča, Barca takođerzabila uz dosta sreće i napadala, Real iz jedne kontre zabio gol.

Sve u svemu, bilo je i boljih klasika. Neka je dobio Real, dobro je dođe do malo promjene. Još da Bayern sad riješi ove preplaćene plachipichke i ja zadovoljan