Citiraj:
Autor Hamm
Ne tješim se.  Rezultati su ti fino prikazani.
|
Ma, šalim se, sve to stoji. no ipak mislim da će Barcelona u finale. Kolko god da nisu u formi i da padaju, nije ni Chelsea u formi, barem napadački, jel

Ak niš drugo, izvjesno je to dasu londonski židovi u još goroj formi, tako da će ih Chelsea definitvno preć, za Newcastle nisam siguran (ipak to mjesto vodi u LP).
Citiraj:
Autor Guls
Barca je bila aktualna do početka ove sezone kada sam najavio pad. Taj pad se dogodio, oni su pročitana knjiga od početka, samo nema svaki klub takve igrače i trenere da zaustave njihovo poigravanje.
|
Pad je morao doći, to nema sumnje, ali pad sasvim sigurno nije došao zato što su sad pročitani. Barca tako igra odavno, pa su igrali atraktivno i osvajali titule i prije Guardiole i prije Rijkaarda. To je njihov stil (s manje il više razlike zbog igračkog kadra kroz godine) još od sedamdesetih.
Citiraj:
Nije Murinjo ništa mijenjao taktiku ovaj vikend, samo je Barca pala u formi. Valjda su se umorili od silnih dodavanja, možda im je ispran i mozak, tko zna...
|
Je, mijenjao je. Na prvi pogled ne puno, ali je. Real se veći dio utakmice branio i igrao na kontre (izuzev prvih deset - petnaest minuta). Inače baš i ne igraju tako.
Prvi gol je gadna greška golmana, prvo je odustao od istrčavanja, a na to se onda naravno nadovezala loša reakcija, nije uspio ulovit loptu. Do poluvremena Real nije stvorio šansu, a Barca je promašila dva zicera (jedan doduše iz ofsajda). U drugom slična priča, Barca takođerzabila uz dosta sreće i napadala, Real iz jedne kontre zabio gol.
Sve u svemu, bilo je i boljih
klasika. Neka je dobio Real, dobro je dođe do malo promjene. Još da Bayern sad riješi ove preplaćene plachipichke i ja zadovoljan