imam 2 problema:
1) iPhone 4, 16GB, SHSH bloobsi za 5.0.1 na cydii spremljeni, trenutacno se nalazi na 4.x firmwareu... stavio tinyumbrellu, ukljucio TSS server, stavio kvacicu na request shsh from cydia, krenuo restoreat (firmware s felixburns.de, 5.0.1) pa mi je bacio neki error (16xx)... onda sam ga stavio u pwned state s iREBom (DFU mod), ukljucio TSS server i opet nece restoreat (skinuo sam FW s felixburnsa pa shift click na restore u itunesima), isto baca neki 16xx error... sad je mobitel totalno neiskoristiv...
kak da ga slozim?

jel ga moguce restoreat na 5.0.1? (imam bloobse i na cydii i na kompu)
2) iPhone 4S... 16 GB, 5.0.1 software... isao ga jailbreakat frendu preko teamviewera, a on meni nije spomenuo da se radi o 4s-u nego o četvorci... ja skinuo prikladni redsn0w, krenuo jailbreakat, frend je sljedio upute kak da ga metne u DFU, sad ne znam jel je uspio... ugl, iphone kad se spoji na itunes baca da se nalazi u recovery modeu... pokusao sam ga jednostavno updateat automatski preko itunesa na 5.1, al mu baca error 1601...
pomozite pliz! :S
svaki put kad sam radio JB nije bilo ovakvih problema... imam 2 brickana ajfona "na duši", najvaznije bi sad bilo da prorade, pogotovo ovaj 4S...