View Single Post
Staro 23.04.2012., 10:16   #4540
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Baš im i ne ide protiv chelsea.

Sutra je tekma. Ak nebu drogba igrao ništ od toga. Nema tko gol dati.
Tješiš se ti, ha?

Možda im se i zalomi, evidentno je da Barca pada u formi, ali mislim da ih Chelsea neće skinuti.

No kraj Barcine dominacije je neupitan, bilo je samo pitanje vremena. 3/3 u Španjolskoj i 2/3 lige prvaka u zadnje tri sezone, zasićenje je neizbježno, kao i umor. A, ionako vrli stručnajci po forumima već godinu dvije pišu kako je Barca odavno pročitana, možda im rezultat napokon ove godine da za pravo

Nisu mi jasne te opaske o Barcinom silovanju nogometa i dosadnim utakmicama. Valjda je takvima jedan prosječan catenaccio talijanski derbi mjerilo kvalitete. Danas je u vrhunskom sportu jedino mjerilo vrijednosti rezultat. Može se pričat što se hoće, ali Barci rezultat daje za pravo da je njihov način igre trenutno najbolji, a uz to su im utakmice efikasne i pune lijepih i atraktivnih poteza. Valjda bi bilo bolje da su se do vrha probijali ''grčkim'' receptom s eura...

Da se razumijemo, nisam fan Barce, i iako se o ukusima ne raspravlja, malo realnosti ne bi škodilo

Način na koji postiže golove je tišičan golgeterski, time dosta podsjeća na Šuekra, ali obzirom da je puno brži i snažniji od njega, mogao bi biti vrh vrhova. Mišung Šukera i Bokšića.
Nadam se da će Bilić igru posložiti tako da on dođe do izražaja. Svaka čast Da Silvi, ali Nikica je golgeter kakvog dugo nismo imali.