Citiraj:
Autor Fleks
daj neke dojmove napisi. Ja sam sada na benru cyanu sa fixom i updateom partition tablice.
|
Citiraj:
Autor Huawei
da daj napisi nes..ja takoder koristim od benrua sa skriptom..jel podrzava mozda swap/ext?
|
pa ja stvarno ne znam sta da napisem posto ja ne koristim te skripte i sve ostalo o cemu 80% raspravljate . nisam se nikad ni potrudio ni da dizem proc ni da ubacujem razne zakrpe i ostalo.
meni je samo najbitnije da telefon brzo radi i otvara i da ne steka .
odlican je ovaj rom totalno baca na ics kako i pise . ubacio sam fix za zvuk posto mi je slusalica opet bila tiha i sad sam podesio sve aplikacije koje inace koristim i mogu reci da stvarno fino radi , zasad . ubacen je launcher pro i mobitel stvarno leti . interface je skroz (makar meni ) drugaciji i efekti su stvarno odlicni sto se drndanja po telefonu . radi mi jednako kao od kanga koji sam dosad koristio tako da cu se vjerovatno zadrzati malo na njemu jer kanga sam imao 15-tak dana na telefonu evo dok sad ovo nije izaslo.
meni nije jasno zasto sad ne napravite fino image od roma koji ste instalirali na telefon i isprobate ovo i ako ne valja napravite restore . tako bar ja napravim svaki put preko clockworka ako mi se neki rom ne svidja .
evo upravo sam mu otkrio jednu manu . ne radi mu AUTOMATIC BRIGHTNESS .tj ne postoji . ima samo skala za podesit ali automatic nema .